تقدیر ازکارمندان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی قزوین به عنوان معاونت منتخب در بین واحدهای تابعه دانشگاه

1397/10/15 شنبه

معاونت غذا و داروی قزوین با کسب بالاترین امتیاز در شاخص‌های عمومی ارزیابی عملکرد ، رتبه اول را در بین کلیه واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کسب کرد.

در این راستا معاون غذا و دارو ضمن تشکر از تمامی پرسنل دخیل در این فرآیند ، کسب این موفقیت را به همکاران تبریک گفت.

به گفته‌ی دکتر عباس طالبیان مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو روز پنجشنبه 13 دی ماه سال جاری در مراسمی ویژه که در سالن معاونت غذا و دارو برگزار شد ، از زحمات و تلاش های کارمندان  معاونت غذا و دارو به پاس کسب عنوان "معاونت منتخب" در بین واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی قدردانی بعمل آمد.این مراسم با حضور آقای محمدحسین شیرعلی مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، آقای  محمد حسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه  و آقای بهرامی مسئول حراست ساختمان ستاد شماره 2 دانشگاه و معاونت غذا و  دارو انجام شد.