مصرف داروهای لاغرکننده گیاهی غیرمجاز مشکلات کبدی و کلیوی را به همراه دارد

1398/10/18 چهارشنبه

داروهای لاغر کننده گیاهی که بعضا غیر مجاز و قاچاق می باشند، سلامتی بسیاری از ارگان ها و اعضای بدن فرد را از بین می برند و باعث افزایش مشکلات کبدی و کلیوی ، افزایش فشار خون ، تشنج و حتی مرگ میشوند .

مهندس رامش مهرآئین، کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با تایید این خبر افزود: استفاده از رژیم های غیراصولی و نامناسب و مصرف داروهای لاغر کننده گیاهی فاقد مجوز و قاچاق ممكن است منجر به بروز  اختلالات كبدی، كبدچرب، سنگ كیسه صفرا و اختلالات کلیوی در فرد مصرف کننده گردد.

به گفته مهندس مهرآئین  برای كاهش وزن باید از متخصص تغذیه كمك گرفت و رژیم ارائه شده از سوی پزشك متخصص به صورت دقیق رعایت گردد تا وزن به صورت اصولی كاهش یابد.

گفتنی است به منظور آشنایی عموم مردم با روش های درمان چاقی جلسه آموزشی در روز  15 دی سال 1398 در دبیرستان تیز هوشان ویژه والدین دانش آموزان برگزار و در پایان  تعدادی پمفلت و پوستر در بین حضار پخش گردید.