برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر

1398/11/19 شنبه

دکتر سپیده سیف الهی، مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر در معاونت غذا و دارو خبر داد.

دکتر سیف الهی، با تایید این خبر افزود: در ابتدای مراسم ، دکتر قجربیگی ضمن گرامیدشت ایام الله دهه فجر، به معرفی شرح وظایف کارشناسان معاونت غذا و دارو به صورت اجمالی پرداختند.سپس حضرت حجت السلام و المسلمین دکتر حیدری، مسئول نمایندگی ولی فقیه دانشگاه علوم پزشکی قزوین به ایراد سخنرانی در خصوص برکات انقلاب اسلامی و ابعاد تاثیرگذاری حسن انجام امور توسط کارشناسان بر ارتقای سطح سلامت عموم مردم پرداختند.

گفتنی است مراسم گرامیداشت دهه فجر با حضور مدیران و معاون غذا و دارو، نماینده ولی فقیه دانشگاه علوم پزشکی در روز 16 بهمن 1398 برگزار گردید و در انتهای جلسه حضار با چای و شیرینی پذیرایی شدند.