اخبار معاونت
نشست هماهنگی برنامه های روز جهانی غذا با معاونت بهداشتی و سازمان آموزش و پرورش
به منظور هماهنگی برای برنامه ریزی ، ویژه برنامه های روز جهانی غذا با محوریت تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاءسلامت و زیر مجموعه های کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگر رنگی تغذیه ای ،برچسب اصالت و سلامت کالا ، ترویج نشان ایمنی و سلامت کارشناسان  بهداشت  مدارس و تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه ، کارشناسان مسئول بهداشت مدارس منطقه 1و 2 و سازمان آموزش پرورش استان قزوین  طی هماهنگی بعمل آمده ، در تاریخ 17 مهر ماه سال جاری در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی  حضور یافتند . در این جلسه برنامه های پیشنهادی این حوزه اعلام و در خصوص نحوه اجرای آن بحث و تبادل نظر گردید .
 
امتیاز دهی