مطالب علمی غذایی
مواد غذایی که به عارضه آلزایمر کمک میکنند

1395/5/10 يكشنبه

 آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی گاهی مواقع با خوردن برخی از مواد غذایی می توان این روند را به تعویق انداخت .
 با توجه به اینکه آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی برخی از مواد غذایی می تواند به تاخیر انداختن این عارضه به اشخاص کمک کند.
 اسیدهای چرب امگا 3 که در روغن ماهی ، دانه های گیاهی روغنی ،مغز ها (گردو، بادام، پسته) برای پیشگیری ازآلزایمر موثر است.
 در میان چربیها، روغن های گیاهی، روغن کنجد، کلزا یا کانولا روغن بذرک نیز برای پیشگیری از این عارضه موثر است.
ویتامین‌ها جز آن دسته از غذاهایی است که در تاخیر این بیماری موثر است گفت: ویتامین های گروه B ، B1، B2، B12، B6 در اغلب سبزیجات و غلات ، حبوبات ، مخصوصا غلات پوست نگرفته به تاخیر این عارضه کمک می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات، بتاکاروتن، لیکوپن، فلاونوییدها و ویتامین های E و C در سبزیجات برگ پهن و سبزیجات نارنجی، قرمز، سبز نیز برای پیشگیری از آلزایمر موثر است.