ic.pngعنوان خدمت : نظارت بر بهداشت اماکن تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی

ic.pngشناسه خدمت : 16041018000

ic.pngنوع خدمت : غیرالکترونیکی

خدمت به شهروندان (G2C),خدمت به کسب و کار (G2B),خدمت به دیگر دستگاه های دولتی (G2G)

ic.pngشناسنامه خدمت : مشاهده

ic.pngتوافق نامه سطح خدمت : مشاهده

ic.pngشرح خدمت :

بر اساس آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بصورت فصلی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید بهداشتی انجام می‌شود که در صورت وجود مشکلات بهداشتی با تنظیم گزارش مراتب پیگیری قانونی می‌شود.

ic.pngمسئول ارائه خدمت: رضا طهماسبی پور – معاونت بهداشت واحد سلامت محیط 02833690511

ic.pngمستندات و مدارک مورد نیاز برای خدمت : گواهی آموزش بهداشت و کارت بهداشت

ic.pngقوانین و مقررات خدمت: آیین نامه اجرایی قانون موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

ic.pngمدت زمان ارائه خدمت(به روز) : 30 دقیقه

ic.pngساعات ارائه خدمت : 7.30 صبح تا 14.15 بعدازظهر روزهای کاری

ic.pngتعداد بار مراجعه خدمت: عدم مصداق

ic.pngسوالات متداول :

- برای ایجاد شرایط بهداشتی در یک امکنه چه اقدامی باید انجام داد؟ جواب با بازرسین بهداشت محیط مشاوره کنید

- کف و دیوار آشپزخانه رستوران چگونه باید باشد؟ کف آشپزخانه باید از جنس سنگ یا سرامیک باشد و دیوار تا زیر سقف کاشی ، سنگ یا سرامیک باید باشد

- چه کسانی در مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی باید کارت بهداشت اخذ نمایند؟ کلیه شاغلین قبل از شروع به کار باید کارت بهداشت اخذ نمایند.
ic.pngدسترسی به خدمت : به صورت حضوری

 

6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0