• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
از سامانه TTAC برای یافتن داروهای كمیاب استفاده كنید

با استفاده از سامانه «تی تک» TTAC کلیه شهروندان عزیز می توانند در هر ساعت از شبانه روز نسبت به تعیین وضعیت توزیع داروهایی که در تهیه آن مشکل دارند، اقدام کنند.

مهندس حامد چیت سازان، مسؤول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این خبر، اظهار کرد: در حال حاضر شهروندان می توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری و با استفاده از نرم افزار TTAC نسبت به تهیه داروی خود اقدام کنند.

وی در ادامه در خصوص دسترسی به نرم افزار مذکور بیان کرد که کافی است در نرم افزار کافه بازار و یا play store عبارت ttac app جستجو شود و پس از دانلود نرم افزار( لوگو به صورت سیب سلامت بوده که روی آن عبارت TTAC درج شده است) در قسمت داروهای کمیاب، نام داروی مورد نظر جستجو شود. مهندس چیت سازان افزود که در ادامه، نوع دارو، انتخاب، مکان نما و برچسب اصالت، تایید شود و در نهایت داروخانه هایی که در طی چند ساعت تا چند روز اخیر اقدام به تحویل دارو کرده اند اند، رویت می شود.

این کارشناس در مورد برچسب اصالت کالا گفت: برچسب رهگیری اصالت کالا، دارای شناسه رهگیری است که دارای یک کد ۲۰ رقمی UID یا همان شناسه رهگیری است و برای بررسی آن می‌توان کد مذکور را از طریق وب‌سایت www.ttac.ir کنترل کرد. همچنین سری ساخت محصول یا LOT که همان شماره سری ساخت است ،که کد مذکور باید با شماره سری ساخت حک‌شده بر روی بسته‌بندی کالا یکسان باشد و تاریخ انقضاء یا EXP که همان تاریخ انقضای کالا است نیز باید با تاریخ انقضای حک‌شده بر روی بسته‌بندی کالا یکسان باشد.

مسؤول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص انواع برچسب رهگیری اصالت کالا گفت: کد اصالت کالا، همان کد ۱۶ رقمی اصالت کالا است، که باید ابتدا لایه روبی برچسب را پاک کرد و کد مذکور را از طریق وب‌سایت www.ttac.ir یا سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ و یا تلفن گویای 0216185 بررسی کرد.

مهندس چیت سازان گفت: به خاطر داشته باشید که تنها وب‌سایت معتبر جهت بررسی اصالت کالا وب‌سایت www.ttac.ir، تنها تلفن گویای معتبر جهت بررسی اصالت کالا تلفن گویای ۶۱۸۵ 021 و همچنین تنها سامانه پیامکی معتبر بررسی اصالت کالا سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ است.

V6.0.9.0