• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
  • کد خبر : ۵۱۷۶
حوزه سلامت استان قزوین، پیگیر تاسیس آزمایشگاه مرجع سلامت مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

در نشست هم اندیشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با حضور دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، درباره لزوم تأسیس آزمایشگاه مرجع سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در استان، تبادل نظر شد.

در این نشست، دکتر محمدبیگی، ضمن قدردانی از تلاشگران حوزه غذا و دارو دانشگاه در تامین امنیت سلامت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در استان؛ گفت: باید زمینه ایجاد امنیت غذایی و دارویی را در استان ایجاد کرد و زمینه برای دسترسی راحت و آسان مردم به این مهم، مدنظر و در اولویت کاری باشد.

وی بر لزوم تشکیل انجمن خیریه دارو در استان تاکید کرد و گفت: برای تاسیس این انجمن، می توان از ظرفیت خیّرین سلامت استان بهره برد. دکتر محمدبیگی، از پیگیری مشکلات حوزه غذا و دارو استان در مجلس خبر داد.

تامین دارو و تجهیزات و لوازم حفاظت فردی کادر درمان

در ابتدای این نشست، دکتر پیمان قجربیگی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن آن که گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران همه گیری کرونا توسط حوزه های مختلف معاونت بیان کرد؛ گفت: از ابتدای همه گیری بیماری کرونا، وظیفه تامین دارو و تجهیزات و لوازم حفاظت فردی کادر درمان، بر عهده این معاونت گذاشته شده است. وی افزود که کارکنان این معاونت، شبانه روز از هیچ تلاشی برای تامین به موقع و با کیفیت اجناس و دارو در این دوران کوتاهی نکرده اند و این امر مهم، همچنان در حال انجام است.

دکتر قجربیگی، درباره اقدامات اداره نظارت بر امور دارو در خصوص تامین کمبودهای دارویی و بررسی مشکلات دارویی استان، گزارشی ارائه کرد.

این نشست، روز 22 اردیبهشت 1400 در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین و با حضور مدیران این معاونت برگزار شد.

برای دریافت فابل تصویری گزارش بر روی دانلود کلیک نمایید .  دانلود

V6.0.9.0