• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
بازدید كارشناسان سازمان غذا و دارو كشور از حوزه غذا و دارو استان قزوین

کارشناسان اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو کشور از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین بازدید کردند.

دکتر عباس طالبیان، مشاور اجرایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این موضوع، گفت: روز سوم خرداد 1400، مهندس انصاری، مهندس نصیری و دکتر دادمهر، کارشناسان اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو کشور، از اداره نظارت بر امور دارو و مخدر، اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، میز خدمت و سامانه 190 و پاسخگویی به شکایات و سوالات مردمی بازدید کردند.

به گفته وی، در ابتدا، دکتر پیمان قجربیگی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گزارشی از بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان حوزه های مختلف معاونت و نحوه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مردمی ارائه کرد.

دکتر طالبیان گفت: مهندس انصاری و مهندس نصیری به همراه دکتر کاراگاه، مدیر اداره نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت از واحدهای مختلف این حوزه بازدید کردند و از روند بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان و نحوه رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده توسط سامانه 190 از نزدیک آشنا شدند.

در ادامه، کارشناسان اداره بازرسی سازمان غذا و دارو کشور، به همراه دکتر سپیده سیف الهی، کارشناس دارویی از داروخانه های سطح شهر قزوین بازدید کردند و نحوه توزیع داروی انسولین و ثبت داروها در سامانه «تی تک» را بررسی کردند.

دکتر طالبیان اظهار کرد که دکتر دادمهر به همراه مهندس آزادروش، مدیر اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی از شرکت پاکشو و خط تولید مواد شوینده و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل کیفیت این شرکت بازدید کردند.

V6.0.9.0