• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
خط تولید شیرخشك های رژیمی، در استان قزوین راه اندازی می شود

کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی و مکمل های سازمان غذا و دارو کشور، روز 31 خرداد 1400 از شرکت نستله قزوین بازدید کردند. به استناد این بازدید، و در صورت تأیید نهایی وزارت بهداشت، خط تولید شیرخشک های رژیمی، در استان قزوین راه اندازی می شود.

دکتر عباس طالبیان، مدیر اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی و مکمل های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این خبر، افزود: شرکت نستله قزوین برای تولید محصولات داخلی و تامین نیاز کشور به شیرخشک، اقدام به راه اندازی خط تولید شیرخشک های رژیمی کرده است، به همین دلیل، کارشناسانی از سازمان غذا و دارو کشور و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین برای بررسی صدور پروانه ساخت از این کارخانه بازدید کردند .

این مقام مسؤول گفت: در ابتدای این بازدید، مهندس مجید نوریزاد، مسؤول فنی شرکت مذکور، در خصوص محصولات تولیدی، سالن های تولید، آزمایشگاه کنترل کیفیت و محصولات صادر شده به کشورهای خاورمیانه توضیحاتی ارائه کرد.

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی و مکمل های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد که بازرسان، از خط تولید، انبارهای مواد اولیه و محصول نهایی، آزمایشگاه کنترل کیفیت و بسته بندی نهایی محصول بازدید کردند و بازرسی های لازم در این خصوص انجام شد.

دکتر طالبیان گفت: بعد از بازرسی های میدانی، نشستی با حضور مدیر و مسؤولان فنی شرکت برگزار شد و بعد از بررسی مدارک و رفع برخی از نواقص و ارائه مستندات، صدور پروانه ساخت در سازمان غذا و دارو کشور انجام می شود.

شایان ذکر است، در این بازدید، مهندس عاطفه بازرگان، دکتر مهرناز افشار کلانی، دکتر نوارچی، مهندس سمیعی و مهندس صیدمحمدیان نیز حضور داشتند.

V6.0.9.0