• تاريخ :
افتتاح نمایشگاه آثار تولیدی، آموزشی، فرهنگی و مكشوفه های قاچاق كالا
در هفته مبارزه با قاچاق کالا در استان صورت گرفت
افتتاح نمایشگاه آثار تولیدی، آموزشی، فرهنگی و مکشوفه های قاچاق کالا

مهندس صاحبه قنبری کارشناس مبارزه با قاچاق کالا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان این موضوع افزود:همزمان با سالروز صدور فرمان رهبر معظم انقلاب در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نمایشگاهی در این خصوص با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین و نیروی انتظامی استان برگزار کرد.
مهندس قنبری در ادامه افزود:این نمایشگاه همزمان باهفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز در روز یکشنبه 14 تیرماه 1400با حضور مدیر کل اداره ارشاد، مدیر کل اداره صمت و پرسنل نیروی انتظامی استان در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افتتاح شد.
وی در ادامه افزود :در ابتدا اسماعیلی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هدف از برگزاری نمایشگاه را برای حاضرین بیان کرد. در ادامه نمایشگاه از پوستر نمایشگاه رو نمایی شد.
قنبری در ادامه گفت :نمایشگاه از تاریخ 13 تیرماه به مدت یک هفته از ساعت 8 الی 14 در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین واقع در بلوار آزادگان(غیاث آباد) دایر می باشد.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین
برای دریافت گزارش خبری نمایشگاه می توانید بر روی دانلود کنید.   دانلود