• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۷
كشف و توقیف داروهای سنتی و اقلام غیرمجاز از یك عطاری در شهر اقبالیه

دکتر عباس طالبیان، سرپرست اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کشف و توقیف داروهای سُنّتی غیرمجاز از یک انبار در قزوین خبر داد.

وی اظهار کرد که کارشناسان واحد نظارت بر داروهای طبیعی، سُنّتی و مکمل های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 15 آبان 1400 به همراه دادیار دادسرای عمومی و انقلاب قزوین و بازرسان اتاق اصناف و پلیس اماکن ناجا از یک عطاری در اقبالیه بازدید کردند. دکتر طالبیان افزود که در این بازدید، 1300 اقلام غیرمجاز به ارزش 130 میلیون ریال کشف و ضبط شد.

دکتر طالبیان گفت: اقلام توقیف شده، شامل: انواع پمادها و روغن های غیرمجاز، قرص های ترامادول و متادون، قرص های چاقی و لاغری و انواع داروهای گیاهی غیرمجاز و بدون پروانه ساخت و برچسب اصالت کالا است که بعد از بررسی های انجام شده، اقلام، توقیف، و پرونده متخلفان، به منظور پیگیری، به مراجع قضایی ارسال شد.

V6.0.9.0