• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
تقدیر از دانش آموزان منتخب مسابقه نقاشی روز جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو

با توجه به لزوم فرهنگ سازی و افزایش آگاهی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی دانش آموزان برمبنای کاهش مصرف قند ، نمک و چربی مسابقه نقاشی با تاکید بر شعار روز جهانی غذا با عنوان" رفتار ما آینده را می سازد " و محوریت شعار ملی " آگاهی ، مدیریت ، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا " در بازه زمانی24 لغایت 30 مهر ماه سال جاری، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین جهت دانش آموزان مقطع ابتدایی برگزار شد. طبق بررسی کارشناسی 700 اثر ارسالی دانش آموزان سطح استان قزوین، 20اثر برتر انتخاب شدند . با حضور نماینده معاونت غذا و دارو و رئیس اداره سلامت آموزش و پرورش استان قزوین در مدارس سطح استان قزوین در تاریخ 01/10/1400تقدیر از دانش آموزان برگزیده انجام و جوایز ارزنده اهداگردید .

امتیاز :  ۳.۰۰ |  مجموع :  ۱