• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
داروخانه سرپایی مركز آموزشی و درمانی كوثر قزروین راه اندازی شد

آیین آغاز بکار رسمی داروخانه سرپایی مرکز آموزشی و درمانی کوثر قزوین، روز 19 دی 1400 با حضور مسؤولان بیمارستانی و نمایندگانی از بیمه های تامین اجتماعی و سلامت برگزار شد.

دکتر ابوطالب سیمیاری، رییس مرکز آموزشی و درمانی کوثر در آیین افتتاح این داروخانه، گفت: افتتاح این مکان، گامی مهم برای تسهیل دریافت نسخه های دارویی بیماران سرپایی و درمانگاه این مرکز است و این امر، باعث جلوگیری از سردرگمی بیماران و افزایش رضایت مندی آنان خواهد شد.

دکتر محدثه اخوی زادگان، مسؤول فنی داروخانه مذکور نیز اعلام کرد: با توجه به نیازسنجی انجام شده در مرکز، بیشتر اقلام دارویی مربوط به بیماری های زنان، نوزادان، داخلی و قلب، تهیه شده است و از ساعت 8 صبح تا 10 شب،  آماده ارائه خدمت به مراجعین هستند.

وی اظهار کرد که پس از طی مراحل قانونی، برگزاری مزایده و با مساعدت معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، داروخانه سرپایی مرکز در فضایی بالغ بر 40 مترمربع آماده و تجهیز شده است.

6.0.15.0
    V6.0.15.0