معرفی خدمت :

صدور ، اصلاح و تمدید شناسه ساخت کارگاهی
صدور، تمدید و اصلاح شناسه های نظارت کارگاهی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به منظور بررسی فرمولاسیون فرآورده های فوق با آخرین ضوابط و مقررات ملی بهداشتی و استاندارد های ملی و بین المللی می باشد. 
این مجوز به واحد های تولیدی کوچک اجازه می دهد برای تولید فرآورده های سلامت محور مطابق فرمول مواد تشکیل دهنده ، اوزان ، جنس بسته بندی و نام تجاری مندرج در پروانه های مربوطه اقدام نمایند.

شناسنامه خدمت بیانیه سطح توافق خدمت

مسئول ارائه خدمت :

کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
 
اداره غذا و آشامیدنی ، ظروف و بسته بندی
خانم مهندس زهره رحمانی خانم مهندس متین تابنده خانم مهندس فرح رضایی خانم مهندس شادی منجم خانم مهندس شهلا فرهادی
خانم مهندس نسرین خونساری خانم مهندس منا یگانگی خانم مهندس مریم نصیری آقای مهندس علی کشاورز صفری آقای مهندس جواد معروفی
اداره آرایشی و بهداشتی
آقای دکتر سینا درزی آقای مهندس حسن بغدادی آقای مهندس مسعود فیشان رضایی خانم دکتر سمیه قوامی خانم مهندس فاطمه رحمانی مهر
   
خانم مهندس زهرا جمشیدزاده خانم مهندس زهرا مظفری خانم مهندس مرضیه مجدی    

شرح وظایف
  • بازدید، نظارت و کنترل ادواری فرآورده غذایی، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی واحدهای تولیدی، انبارهای نگهداری کالا و مراکز عرضه
  • نظارت بر مواد اولیه، فرآیند تولید، محصول تولید شده و شرایط و نحوه نگهداری آن ها و همچنین نمونه برداری از مواد اولیه و محصول در صورت صلاحدید
  • انجام فرآیند ترخیص، گشایش و صدور گواهی بهداشت و انجام کلیه امور اداری مرتبط براساس قوانین و دستورالعمل های وزارت بهداشت
  • انجام فرآیند صدور، اصلاح یا تمدید پروانه های بهداشتی (بهره برداری، مسئول فنی، ساخت یا شناسه نظارت) با بررسی مستندات و فرمولاسیون فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی براساس استانداردهای ملی و بین المللی
  • آموزش به مسئولین فنی کارخانجات و انجام سایر امور محوله با نظر مافوق
 
شماره تماس : 028-33672785 و 33687112-028
پست الکترونیک : FDD_HCFA@qums.ac.ir
آدرس : قزوین - بلوار آزادگان - نبش مفتح - ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه - معاونت غذا و دارو - طبقه همکف -
مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

فلوچارت و مراحل گردش کار :

برای دریافت فایل pdf فلوچارت صدور شناسه نظارت کارگاهی بر روی دانلود کلیک نمایید . دانلود

قوانین و مقررات :

مستندات مورد نیاز : 

مدت زمان انجام خدمت : 

بعد از تایید و تکمیل مدارک 15-20 روز کاری

هزینه های مورد نیاز : 

هزینه انجام این فرآیند در چک لیست درخواست صدور یا تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری و شناسه نظارت تولید کارگاهی (مستندات مورد نیاز) درج شده است .
این مبلغ 2820000 ریال می باشد.

سوالات متداول :

1-آیا ارائه کلیه مواد اولیه فرمولاسیون در فرم درخواست الزامی است؟

بلی . با توجه به اینکه فرمولاسیون کلیه محصولات دارای مجوز معاونت غذا و دارو  باید در اداره نظارت بررسی و نوع و مقدار آن با ضوابط و استاندارد ها مطابقت داده شود و در بازدید های فنی و بهداشتی در محل کارخانه توسط کارشناسان بررسی گردد اظهار کلیه مواد اولیه و مقدار آن در فرم مربوطه الزامی است. شایان ذکر است فرمولاسیون های اظهار شده توسط صاحبان صنایع به صورت محرمانه نزد کارشناسان می ماند .

2-در صورت مفقود شدن اصل شناسه کارگاهی چه اقدامی باید صورت پذیرد؟

ارائه آگهی مفقودی در روزنامه رسمی الزامی است.

3-آیا واریز هزینه های مربوطه به صورت اینترنتی امکان پذیر می باشد ؟خیر .در حال حاضر این امکان وجود ندارد.

4-آیا نیاز به مراجعه حضوری متقاضی می باشد ؟

با توجه به وجود واحد غذا و دارو در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان قزوین لازم است به شبکه بهداشت و درمان شهرستان محل استقرار واحد تولیدی مراجعه شود . در صورت استقرار واحد تولیدی در شهرستان قزوین لازم است به معاونت غذا و دارو مراجعه گردد.

 فرم نظرسنجی خدمت


6.1.9.0
گروه دورانV6.1.9.0